logo lisa stoffels

Ben jij ten huwelijk gevraagd, maar voel jij nu al stress en spanning opkomen omdat je niet weet hoe je deze dag tot in detail goed kunt organiseren?

Het is ècht mogelijk om je droombruiloft te organiseren zonder stress te ervaren

 

Ik vertel je graag hoe.

Allereerst gefeliciteerd dat je ten huwelijk gevraagd bent! Super tof natuurlijk!

Maar nu? Ja, nu moeten er inderdaad een hoop keuzes gemaakt worden. En dat kan zorgen voor veel stress.
Voel je de stress en spanning al opkomen of word je al humeurig naar je verloofde toe?
Dat is niet de bedoeling en ook zeker niet nodig!

Verminder je stress vandaag nog!

Graag help ik je om overzicht te creëren en vervolgens die belangrijke eerste stappen te zetten. Hiervoor heb ik vele handvatten en handige tips.
We gaan voor less stress and more fun zodat jij jouw perfecte bruiloft kunt plannen zonder stress te ervaren.

Lijkt dit je wat? Lees dan eerst even hieronder wie ik ben en waarom ik je graag wil helpen.

 

Gefeliciteerd!

Hi, ik ben Lisa! Als weddingplanner help ik bruidsparen een onvergetelijke dag te organiseren zonder stress te ervaren.

Ik wil jou laten ervaren dat het heel goed mogelijk is om zonder stress jouw eigen droombruiloft te organiseren en daarom deel ik mijn kennis en ervaring.

Ik weet zelf hoe het is als je blijft piekeren en makkelijk gestrest bent. Dat is voor niemand leuk en al helemaal niet voor jezelf. Je bruiloft organiseren zou alleen maar positiviteit met zich mee moeten brengen dus daar wil ik je bij helpen!

“Het gesprek wat wij met Lisa gehad hebben heeft ons heel veel rust gegeven. Meteen toen we bij mijn ouders en zus gingen vertellen dat we wilden gaan trouwen, kwamen er allemaal vragen op ons af. Wij wisten hier nog helemaal geen antwoord op te geven en daardoor schoten we meteen in de stress. We wisten echt totaal niet wat er kwam kijken bij het plannen van een bruiloft, laat staat waar je het beste kunt beginnen. Achteraf zijn we heel blij dat we dit gesprek heb aangevraagd. Lisa heeft echt de tijd genomen om ons verder te helpen. In het gesprek heeft ze tips gegeven en een heel handige checklist waardoor je weet wat er moet gebeuren en wanneer je daarmee moet beginnen. Ook na ons eerste gesprek konden we bij Lisa terecht met vragen. Heel fijn als er iemand af en toe even met je meekijkt.”

Guus & Kirsten

“Je bent echt mijn redder in nood geweest, haha. Ik liep zo over van ideeën en omdat ik een ontzettende perfectionist ben vond ik het heel moeilijk om te kiezen waardoor ik vastliep. Je hebt mij geholpen met het makkelijker maken van de keuzes en kwam steeds weer met goeie oplossingen. Het klikte enorm goed tussen ons en het is daarom gelukkig ook niet alleen maar hij het eerste adviesgesprek gebleven. Ik was zo blij met jouw hulp dat ik al vrij snel wist dat ik vaker bij jou zou gaan aankloppen. Je bent iemand die, net als ik, van doorzetten houdt, maar je dringt niks op. Ik ben je echt dankbaar dat ik dankzij jou heel relaxed en zonder kopzorgen mijn bruiloft kon organiseren.”

Vincent & Lotte

“Ik ben absoluut geen organisatorisch talent en toch moest ik eraan geloven, mijn bruiloft… Mijn verloofde en ik hebben enorm getwijfeld of we een weddingplanner moesten inschakelen, maar het grote nadeel was dat die erg duur zijn. We besloten eerst maar eens een adviesgesprek bij Lisa aan te vragen en wellicht kon zij ons op nieuwe ideeën brengen. Gelukkig was dat zo. Lisa’s enthousiasme voor bruiloften is enorm aanstekelijk. Eigenlijk voelde ze vanaf het begin al aan als een soort coach en zodoende durfden wij het aan om onze eigen bruiloft te gaan organiseren. Wetende dat we altijd konden terugvallen op Lisa’s expertise wanneer we vastliepen. Op 24 juni 2019 hebben wij elkaar, geheel relaxed en op de mooiste dag van ons leven, het ja-woord gegeven.”

Aaron & Maria

Heb jij genoeg van de stress rondom het organiseren van je bruiloft? Een laptop en een kop thee is het enige wat je nodig hebt!

In dit adviesgesprek:

  • Help ik je om te voorkomen dat je dezelfde fouten maakt als veel andere bruidsparen. Dat scheelt al veel twijfel en stress.
  • Krijg je een overzichtelijke checklist. Deze geeft je veel structuur en houvast zodat je precies weet wanneer je iets moet regelen.
  • En krijg je 3 tips die de meeste bruidsparen niet weten, die jou helpen minder stress te ervaren bij het organiseren van jouw droombruiloft.

Wil jij ook kunnen genieten van alles rondom je bruiloft zonder stress?

Laat dan je gegevens achter en krijg dit vrijblijvende telefoongesprek t.w.v. €50,- nu helemaal GRATIS.

Ik neem na ontvangst van je gegevens per mail contact met je op zodat we de telefonische afspraak kunnen inplannen wanneer het jou uitkomt.